Iz Beograda za Lisabon Wizz Air

Želim da putujem iz Beograda za Lisabon Wizz Air avio kompanijom u septembru. Odlazak bi bio recimo prvog septembra, a povratak 8. septembra. Koja je cena karte i koji je red letenja? Hvala. Zoran Grujić, Kragujevac

Posetilac: Zoran Grujić, Kragujevac
Datum: 30.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Iz Beograda za Lisabon Wizz Air

Poštovani gospodine Grujiću,

Direktno iz Beograda za Lisabon Wizz Air avio kompanijom možete putovati uskoro! Konačno ćemo, uz avionsku kartu na relaciji Beograd-Lisabon-Beograd moći da posetimo jedan od najatraktivnijih gradova na svetu-Lisabon. Cena POVRATNE avionske karte iz Beograda za Lisabon Wizz Air-om za termine putovanja 01.09.20-08.09.20. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 10182 dinara! Da biste avionsku kartu Beograd-Lisabon-Beograd kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvrite što pre zato što su cene avio karata podložne promenama, Uživajte u Lisabonu, a za sve dodatne informacije u vezi avionske karte iz Beograda za Lisabon Wizz Air pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Važna pitanja za avio karte za Lisabon

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Lisabon?

Iz Beograda za Lisabon možete leteti avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Lisabon?

Avio karte za Lisabon je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Lisabon?

Avio karte za Lisabon možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Lisabon?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 6 rata čekovima.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Lisabon


Red letenja Beograd Lisabon Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Lisabon-Beograd će se odvijati utorkom i subotom u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Lisabon sa polaskom u 17:35h i sletanjem u 20:30h.

- Iz Lisabona za Beograd sa polaskom u 21:10h i sletanjem u 01:55h sledećeg dana.